Psychosociaal therapie

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Psychosociaal therapieHoe ik je help

Je loopt al een tijdje rond met klachten. Piekeren, malen, buikpijn, slecht slapen, hoofdpijn, of misschien zelfs wel huilbuien en hartkloppingen. Je denkt aan overspannenheid en stress, misschien heb je een burn-out. Maar wat het precies is weet je zelf eigenlijk niet goed.

Op naar de eerste opluchting

Dan starten we een therapie traject. Dat betekent dat we in gesprek gaan, dat we op zoek gaan naar wat je dwars zit en waar je mee aan de slag wilt. Samen delen we je hulpvraag op in overzichtelijke, behapbare stukken. Dat ruimt lekker op en vaak zit daar al de eerste, grote opluchting.

Zo gaan we verder

Je spreekt je eigen wijsheid & kracht aan en ik begeleid je daarbij. We onderzoeken innerlijke conflicten en bekijken wat je drijfveren en je echte wensen zijn. Stap voor stap krijg je weer grip en het gevoel de dingen aan te kunnen. Je daadkracht neemt toe.

Het resultaat

Omdat we je klacht vanuit de kern aanpakken, verdwijnen niet alleen de symptomen zoals slapeloosheid, piekeren of nare gedachten. Je raakt zelf mentaal weer in balans. Dat betekent dat je nieuwe doelen helder voor ogen krijgt, uitdagingen aandurft en weer zin krijgt om zaken te ondernemen. Kortom, je kunt verder met je leven.


Bereik wat je wilt

Of je nu op zoek bent naar meer zelfvertrouwen, duidelijker je grenzen wilt aangeven, dunner wilt worden (of juist dikker), af wilt rekenen met herhaalde gedachten, of gewoon op zoek bent naar je goed voelen, naar rust en ontspanning: het zijn allemaal persoonlijke doelen met een kop en een staart.

Jezelf ontwikkelen kun je leren

Dat betekent dat je zo’n doel kunt bereiken. En psychosociaal therapie helpt je daar stap voor stap bij. Daar is niets zweverigs aan. Het is een effectieve, resultaatgerichte methode waarmee je jezelf verder ontwikkelt.
Lezen, rekenen, zwemmen, e-mailen – je hebt het allemaal ooit geleerd. Nu is het tijd om te leren je persoonlijke doelen te bereiken. Door ze gestructureerd, stap voor stap aan te pakken, slaag je daarin. Met als bonus de zelfinzichten die je tijdens het traject opdoet.
Kleine, concrete dromen zet je om in daden. Heerlijk toch?


Kosteloos inzichtgesprek aanvragen

Share our website