Tarieven en vergoedingen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Tarieven en vergoedingen

Tarieven
Therapie afspraak
Sessie tot maximaal 1,5 uur
115,-  euro, vrij van btw

Vergoeding zorgverzekeraars
Voor mijn zorgregistratie beschik ik over een AGB-code.
Soort consult: Hypnotherapie, Psychosociaal therapie
De meeste zorgverzekeraars vergoeden deels mijn consulten. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je eigen verzekering bij de zorgverzekeraar. De vergoedingen vallen onder de aanvullende verzekeringen en gaan niet van je eigen risico af. Informeer bij je eigen verzekering of je hiervoor in aanmerking komt.
KvK: 87301865  
Op zorgwijzer kun je nagaan hoe jouw zorgverzekeraar de psychosociale therapie en hypnotherapie vergoedt. Kijk op zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie 

Beroepsverenigingen
Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten lidnummer: 23014 NBVH
Ik ben ingeschreven in het Hbo-Register Beroepsbeoefenaren in de Complementaire Zorg, met Licentienummer:230472R RBCZ
Mijn praktijk is geregistreerd bij het landelijk informatiecentrum voor zorgverzekeraars VEKTIS te Zeist en de SCAG (de geschillencommissie zorg).

Klachten
Door mijn lidmaatschap bij de NBVH en de RBCZ ben ik gebonden aan een klachtenreglement. De NBVH(Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten)draagt zorg voor de kwaliteitsbewaking van aangesloten therapeuten. Hierdoor mag je ervan uitgaan dat de werkzaamheden in mijn praktijk naar behoren en zorgvuldig door mij worden uitgevoerd. Mocht je toch ontevreden zijn en/of een klacht hebben dan is het goed om dit aan mij kenbaar te maken. Mochten wij samen niet tot een oplossing komen dan kun je contact opnemen met de klachtencommissie van de NBVH de NBVH
Alle informatie hierover is terug te vinden op de NBVH klachtenpagina

Wanneer geen vergoedingen
Voor trainingen, workshops, ceremonies en one-day-retreats ontvang je geen tegemoetkoming van ziektekostenverzekeraars. Voorgaande is niet bespreekbaar. Tevens gelden er andere voorwaarden zie deel twee van de Algemene voorwaarden op de contact pagina. 

Praktijkruimte
Mijn praktijk is aan huis en dat is de reden dat ik mensen vraag om hun schoenen uit te doen. Het is wellicht handig om je eigen sokken of pantoffels mee te nemen. Verder heb ik geen wachtkamer, dus mocht je (te vroeg) zijn dan kan het zijn dat ik in gesprek ben en (nog) niet beschikbaar ben. Je kunt gratis parkeren in de straat of om de hoek.
De praktijk is op de bovenste verdieping en bereikbaar via een trap, voor minder validen is het eventueel mogelijk om beneden het gesprek te voeren. Online gesprekstherapie en/of huisbezoek behoort tot de mogelijkheden, met een euro kilometervergoeding (enkele reis).

Kosteloos inzichtgesprek aanvragen

Share our website