Over Henriëtte Pools

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over Henriëtte Pools

Samen aan het werk

In een gesprek samen helder krijgen wat jou op dit moment tegenhoudt om je persoonlijke doelen te bereiken, je probleem op te lossen of je droom te vervullen. Waarna we samen aan het werk gaan en obstakels uit de weg ruimen. Bij elke stap voel je meer dat het dit keer wél gaat lukken.

Voor deze hulp ben ik natuurlijk wel opgeleid. Met de vier-jarige HBO opleiding psychosociaal counselor bij SPSO Academie Integrale Menswetenschappen, drie-jarige Post HBO 
hypnotherapie bij BGL & Partners, medische hypnose/ALK/SOLK, natuurcoaching en ademcoaching heb ik mijn vorming gestart.

Samen ontwikkelen

Mijn specialisatie ligt in het helpen van mensen met faalangst, angsten/fobieën, stressklachten, burn-out, SOLK somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten/ALK aanhoudende lichamelijke klachten, ongewenst gedrag, gewichtsproblemen en in het begeleiden van persoonlijke groei.

En ik blijf mij ontwikkelen. Dat is tenslotte ook wat ik elke cliënt van harte aanraad. Dus laat ik mij regelmatig bijscholen en maak ik deel uit van een intervisiegroep.

Je kan mij niet gelukkiger maken.

Kosteloos inzichtgesprek aanvragen

Share our website