Over Planthera

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over Planthera

Behoefte om je leven opnieuw te bekijken

In elke fase van je volwassen leven krijg je te maken met andere uitdagingen. Meestal ga je ze aan, zonder er al teveel bij na te denken. Morgen weer een dag, toch? Tot je op een dag vastloopt. Je energie neemt af, je beleeft minder plezier aan de dingen die je het liefste doet en je merkt dat je kribbig wordt. Zelfs je relatie met je partner, je gezin, je vrienden of je werk vertroebelt. Dan krijg je behoefte om je leven opnieuw te bekijken.
Herken je dit?

Geen tijd voor persoonlijke groei

Tegenwoordig ‘eisen’ we van alles van onszelf. Een goede zoon/dochter zijn, een fantastische vader of moeder, de ideale partner, de trouwe vriend/vriendin of de uiterst loyale, hardwerkende, meedenkende en collegiale leidinggevende of professional. En het liefst, allemaal tegelijk.
Want het kan altijd nóg beter, het is nooit hier, maar altijd daar. Daardoor ben je soms moe van alles en iedereen. Vind je ’t gek; je telefoon gaat, je e-mail pingt, LinkedIn lonkt, X, TikTok, Facebook en Insta hebben je nodig.
Persoonlijke groei? Ha, je zou wel willen. Maar je hebt geen tijd. 

Meer inzicht in jezelf

Tijdens een maat-traject maak je die tijd. Het helpt je om op een andere manier naar jezelf, jouw aandeel in het geheel en de verbinding met alles te kijken. Je leert juist om niet hard voor jezelf te zijn vanuit ‘dwang, maar’ te beschouwen en te reflecteren vanuit ‘kracht’. Wie weet waar je dan uitkomt. Wellicht krijg je meer inzicht in jezelf, je leven waardoor je weer gaat genieten van ontspanning. Dat is belangrijk, want het geeft je de basis om te functioneren in emotioneel evenwicht. Vanuit deze uitgangspositie kun je vanuit verlangen al jouw doelen bereiken.
Durf jij het aan? 


Kosteloos inzichtgesprek aanvragen

Share our website